Producten

Geniet thuis van een echte barista ervaring

Maak lekkere koffiedranken helemaal op jouw maat.

WELKOM IN DE TOEKOMST VAN HUISGEMAAKTE KOFFIEBEREIDINGEN

Geweldige nieuwe toevoeging aan de Smeg-familie van kleine huishoudelijke apparaten: de nieuwe EGF03 Espressomachine met geïntegreerde molen is essentieel voor koffiekenners! Dit nieuwe product zal de harten veroveren van degenen voor wie elke fase van de koffiebereiding belangrijk is.

Van het selecteren van de beste bonen tot het verkrijgen van de perfecte maling die bij jouw smaak past: deze espressomachine regelt elk aspect van je koffiereis.

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer een ingebouwde molen die zorgt voor optimale versheid en smaakextractie, de mogelijkheid om twee espresso's tegelijk te maken en een professioneel stoompijpje dat romig melkschuim creëert!

Ontdek het gamma

PERSONALISEER UW KOFFIE

Profiteer van een bonenreservoir met een inhoud van 250 g voor je favoriete koffie. De fijnheid van het malen kan vervolgens worden aangepast door de molen te draaien. Je kan dan kiezen tussen een fijne maling, die een grote intensiteit belooft, of een grovere maling om een ​​subtielere smaak te verkrijgen.

Om jou een gelijkmatige maling te bieden, waarbij alle aroma’s behouden blijven, is de geïntegreerde koffiemolen uitgerust met conische roestvrijstalen molens. Geniet ten slotte van een vereenvoudigd reinigingssysteem met de mogelijkheid om de bovenste molen te verwijderen.

Om jouw koffie langer warm te houden, plaats je vóór het maken van de koffie je kopje op de bovenkant van de koffietoestel. Doordat het toestel zich opwarmt, wordt ook het kopje voorverwarmd.

Dankzij de filterhouder van 58 mm en het professionele stoompijpje met dubbele stoomniveaus bereid je koffie en melk als een echte barista.

Gecombineerd met de indrukwekkende barometer kan je de optimale extractiekwaliteit regelen op basis van de espresso-instellingen en gepersonaliseerde espresso's extraheren volgens individuele voorkeuren. 

Door het dubbele thermoblock-verwarmingssysteem kunnen de koffie-extractie en het stoompijpje afzonderlijk werken. Zo kan je je elkschuim bereiden zonder te wachten op het einde van de extractie. Het stoompijpje is draaibaar en wordt geleverd met een melkkannetje van 450 ml. Om de koffie aan te lengen, selecteer je eenvoudig de heetwateroptie voor het stoompijpje. Dit biedt ook de mogelijkheid om op twee niveaus te worden ingesteld om de melk in verschillende dichtheden te verwarmen en op te schuimen.

INTUÏTIEF AAN DE SLAG

Met de koffiemachine met geïntegreerde molen maak je verschillende dranken geheel naar jouw wensen!

Vanuit het hoofdmenu kun je kiezen tussen twee vooraf ingestelde maalopties voor een enkele of dubbele espresso, en twee zetopties voor één of twee koppen koffie.
In het instellingenmenu kan je jouw favoriete pre-infusieprofiel selecteren uit vier verschillende profielen (kort, standaard, lang en progressief pre-infusie) en de extractietemperatuur op vier niveaus aanpassen.

Er wordt rekening gehouden met de waterhardheid en deze is aan te passen met zachte, medium, harde en zeer harde standen, zodat de machine de best mogelijke koffie zet, waar je ook bent.

ACCESSOIRES

Er worden verschillende accessoires meegeleverd om de koffieliefhebber een complete ervaring te bieden. Standaard is de machine voorzien van een melkkannetje en diverse accessoires voor het reinigen en onderhouden van de machine. Deze accessoires kunnen gemakkelijk achter de machine worden opgeborgen door de voorlade te verwijderen, voor een schoon en opgeruimd uiterlijk. Verkrijgbaar in zes kleuren: rood, wit, zwart, crème, zeegroen en azuurblauw, en harmonieert perfect met de rest van het Smeg-assortiment kleine en grote huishoudelijke apparaten.

Ontdek de kleur die bij jou past

EGF03CREU

Espresso manuele koffiemachine, Crème, 50's Style
Ontdek meer

EGF03BLEU

Espresso manuele koffiemachine, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

EGF03RDEU

Espresso manuele koffiemachine, Rood, 50's Style
Ontdek meer

EGF03PBEU

Espresso manuele koffiemachine, Pastelblauw, 50's Style
Ontdek meer

EGF03WHEU

Espresso manuele koffiemachine, Wit, 50's Style
Ontdek meer

EGF03PGEU

Espresso manuele koffiemachine, Pastelgroen, 50's Style
Ontdek meer