Producten

Smeg koffie gamma breidt uit!

De afgelopen maanden heeft Smeg zijn koffie gamma sterk uitgebreid. Volledig nieuwe machines worden toegevoegd aan het gamma en zorgen ervoor dat er voor elk type koffieliefhebber wel een oplossing is. 

Espresso koffiemachine in een nieuw design

De vernieuwde versie van de Espresso koffiemachine (ECF02) heeft een mooi afgelijnd design. Met smallere zijkanten komt het design van het koffiemachine nog beter tot zijn recht. Bovendien wordt deze nieuwe machine volledig geproduceerd in Italië. Kwaliteit gegarandeerd en volledig in lijn met onze Italiaanse herkomst. De Espresso koffiemachine heeft een mooi geïntegreerd controlepaneel met een dubbel menu (te bedienen via het plusje). Je kan tot vier espresso functies selecteren en je koffie ervaring volledig personaliseren. Van de waterhardheid, tot de koffiehoeveelheid en temperatuur, alles is aanpasbaar.

Ontdek de Espresso koffiemachines

Volautomatische koffiemachine met geintegreerd melksysteem

Met de volautomatische koffiemachine met geïntegreerd melksysteem kan je tot 10 verschillende dranken zetten met slechts één druk op de knop. Vul de container eenvoudig met uw favoriete koffiebonen en selecteer via het witte menu een espresso of andere dranken zoals koffie, heet water, cappuccino of latte macchiato. Met één druk op de knop heeft u toegang tot het oranje menu en kunt u een lichte espresso, lange koffie, Americano, espresso macchiato of een eenvoudige opgeschuimde latte zetten. 
Ontdek meer

Espresso koffiemachine met geïntegreerde molen

De Espresso koffiemachine met geïntegreerde molen bevat kort gezegd 3 produten in 1, namelijk een koffiemolen, koffiemachine en een melkopschuimer. Dit nieuwe product zal de harten veroveren van degenen voor wie elke fase van de koffiebereiding belangrijk is. Van het selecteren van de beste bonen tot het verkrijgen van de perfecte maling die bij uw smaak past: deze espressomachine regelt elk aspect van uw koffie ervaring. 

Ontdek meer

Ontdek de machine die bij jou past

ECF02BLEU

Espresso manuele koffiemachine, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

BCC13BLMEU

Automatische koffiemachine, Zwart, Collezione
Ontdek meer

EGF03BLEU

Espresso manuele koffiemachine, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

House of Coffee

Laat je inspireren op het House of Coffee platform. Smeg introduceert je tot de wereld van de koffie met een koffiemachine voor elk type koffieliefhebber. Daarenboven ontdek je tal van recepten en de bijpassende afspeellijsten voor je favoriete koffiemomentje. 
Ontdek House of Coffee