Producten

HIGH PERFORMANCE BLENDER

Voorgedefinieerde programma's, klaar met één druk op de knop

Deze krachtige blender wordt aangedreven door een motor van 1400 W en heeft een compacte behuizing en een voorpaneel van geborsteld aluminium.


De blender heeft 9 snelheden, een timer, een pulsefunctie en 5 automatische programma's: smoothie, groene smoothie (voor specifieke behandeling van groene groenten), diepvriesdessert, crushed ice (voor het crushen van ijs en het bereiden van cocktails en ijsdranken) en zelfreinigend, zodat je de kan na elk gebruik kunt schoonmaken en gemakkelijker meerdere recepten achter elkaar kunt bereiden.

Ontdek het gamma

De functie die niet zonder lucht komt te zitten

Uitgerust met een optionele vacuümpomp voor de versie "BLC01", vermijd je oxidatie en geniet je van alle voordelen van je voedsel.

Deze pomp evacueert de lucht uit de karaf om te voorkomen dat deze in contact komt met de ingrediënten, terwijl kleuren, smaken, voedingsstoffen en een gladdere textuur behouden blijven.

Ontdek het product

De juiste portie

Met twee standen kun je de gewenste hoeveelheden regelen: individuele porties of familieporties (voor de functies smoothie, groene smoothie en diepvriesdessert), zodat je de hoeveelheden kunt maken die je nodig hebt en verspilling kunt voorkomen.

Standaard accessoires

Een set accessoires maakt het product compleet en gebruiksvriendelijker: de pers, handig voor dikkere bereidingen zoals boter met gedroogd fruit of koude desserts, helpt om ingrediënten naar het centrale snijgedeelte te brengen; de spatel maakt het makkelijker om voedsel uit de container te halen; de borstel verwijdert voedselresten voorzichtig uit het snijgedeelte.

Ontdek enkele heerlijke recepten

Ontdek heerlijke, makkelijk te maken recepten met deze krachtige blender! Met zijn 5 functies hebben smoothies, ijsjes, cocktails, soepen en melk geen geheimen meer voor jou!
Ontdek alle recepten