App

Smeg-AR - Creëer je droomkeuken met Augmented Reality

Smeg-AR - Creëer je droomkeuken met Augmented Reality

De keuken is het kloppend hart van onze woning. We vinden het belangrijk - net omdat we er zoveel tijd doorbrengen - dat onze keuken perfect aansluit bij onze eigen stijl, onze specifieke wensen. Dat idee dragen we bij Smeg hoog in het vaandel. Om je droomkeuken heel intuïtief samen te stellen en je te laten inspireren ontwikkelden we de SmegAR app. 

 

 

 

Upgrade je bestaande keuken met nieuwe toestellen

Heb je het gevoel dat er meer karakter in de keuken mag komen? Of past hij simpelweg niet meer bij je persoonlijke stijl of huidige trends? Dan overweeg je waarschijnlijk om de keuken te renoveren? Bekijk alvast eens wat je kan doen met je bestaande keuken door simpelweg je toestellen te veranderen. De juiste toestellen creëren namelijk een heel ander beeld. We laten het je zien...

 

 

 

 

 

De juiste keukentoestellen in jouw eigen stijl

De ideale keuken vraagt de ideale keukentoestellen. Wij bij Smeg geloven dat er een design past bij elk type keuken… en bij elke kok.

 

Is de opstelling van je huidige keuken goed? Zitten de kastjes nog stevig vast? Is er enkel nood aan een likje verf? Dan ben je al een groot stuk geholpen met nieuwe apparatuur. Het testen waard, niet? Maar hoe kiezen? Een keukentoestel kiezen is niet evident als we het totaalplaatje niet kunnen bekijken. De SmegAR app is een bron van inspiratie en inzicht.

 

Ontdek zelf: 

 

 

Start from scratch

Gaat het om een volledige nieuwe keuken? Ook dan kan de app je inspireren naar de juiste toestellen. Ga je voor tijdloos of gedurfd? Wanneer je op een leeg blad mag schrijven, zijn de opties eindeloos. Praat met je keukenbouwer om aan de hand van de app in je splinternieuwe keuken passende toestellen te plaatsen. Onze partners bouwen graag met je mee. Augmented reality brengt je bovendien een stapje dichter bij het maken van juiste keuzes.

Of misschien wil je liever toestellen met het oog op vooruitstrevende technologie of duurzaamheid? Ook die opties vind je terug in ons gamma. Hoe zou zo’n keuken eruit zien? Laat je inspireren door onze app.

Probeer onze SmegAR app

Dankzij Augmented Reality kan je toestellen uit ons gamma virtueel in je eigen keuken plaatsen. Liever strak, landelijk of klassiek? Browse door de intuïtieve cataloog, zoek volgens productcategorie of volgens design en kies je favoriete Smeg toestel. Scan je keuken, plaats het toestel in 3D waar je wenst en bekijk het resultaat. Je kan het toestel ontdekken tot in de kleinste details. Voeg daarna nog meerdere toestellen toe en creëer een ultra-uitgeruste keuken. Ben je toch niet zeker van het design of de kleur? Wijzig dan op een eenvoudige en snelle manier dankzij de color switcher. Tevreden? Maak een foto van het resultaat en stuur deze door naar je vrienden! Je bent nu ongetwijfeld helemaal overtuigd van je keuze - stuur het totaaloverzicht naar je emailadres en ga naar je vertrouwde Smeg-verdeler voor meer info en de aankoop van je nieuwe Smeg toestellen. 

 

Test het even uit... Je wandelt als het ware rond in je droomkeuken.