Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters
Events

Update Smeg en Covid-19

Hier bij Smeg is de gezondheid en het welzijn van onze klanten, ons team en onze partners altijd onze topprioriteit. We volgen de situatie van het coronavirus (COVID-19) nauwlettend terwijl deze zich ontvouwt en blijven ons aanpassen, volgens de richtlijnen van de overheid en gezondheidsautoriteiten om iedereen zo veilig mogelijk te houden.

Onze toonzaal zal gesloten zijn tot nader bericht. Omwille van de huidige Covid-19 pandemie kunnen er steeds onverwacht vertragingen optreden bij de planning van de interventies. Dit heeft tot gevolg dat de wacht-tijden voor het inplannen bij nieuwe interventies langer kunnen duren dan gewoonlijk, waarvoor onze verontschuldigingen. Wij streven ernaar om elke interventie in een zo veilig mogelijk kader uit te voeren en de geldende maatregelen ten volle te respecteren. Wij vragen daarom om deze richtlijnen ook na te volgen, zoals het allen tijde behouden van 1,5 m afstand, het dragen van een mondmasker als de technieker aan het werk is en de handen steeds te ontsmetten. Indien deze regels niet gerespecteerd kunnen worden zullen wij genoodzaakt zijn de interventie af te breken. Krijgt u symptomen enkele dagen voor of na het bezoek van onze technieker, gelieve ons steeds te informeren. Als u in quarantaine zit kan de interventie ook niet plaatsvinden. Wij danken u alvast voor uw medewerking en begrip in deze uitdagende tijden.

We hebben een fantastisch team dat onder moeilijke omstandigheden heel hard werkt om onze klanten van dienst te zijn en voor elkaar te zorgen. Indien u vragen heeft kan u ons bereiken op [email protected] of telefonisch op 03 860 96 96. Voor technische interventies kan u terecht op ons online verzoekformulier voor de snelste behandeling van uw aanvraag, of telefonisch op 03 860 96 80. 

Van onze familie tot die van u, aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ons nodig heeft.

Stay Safe 

Smeg keukentoestellen