Producten

DE GEHEIMEN VAN KLEINE HUISHOUDELIJKE APPARATEN EN HUN ACCESSOIRES

Het assortiment kleine huishoudelijke apparaten van SMEG begeleidt u dagelijks van ontbijt tot diner, inclusief lunch en afternoon tea. Deze keukentoestellen bieden meerdere functies om je fantasie de vrije loop te laten in de keuken. Om het scala aan mogelijkheden te vergroten, worden de kleine apparaten vergezeld door hun beste accessoires.

1. Van staafmixer tot multifunctionele robot!

Van het snijden van je groenten tot het bereiden van een heerlijke saus: bij SMEG is er maar één stap. Met het accessoire "HBFP01" verander je je staafmixer in een multifunctionele robot. Je eten raspen, snijden, malen of emulgeren is nu in een handomdraai mogelijk. Geen tijdverspilling in de keuken, je eten is binnen enkele ogenblikken klaar en de verschillende elementen zijn vaatwasmachinebestendig.

ONTDEK DE FOOD PROCESSOR
Rasp al je groentjes fijn

Met de SMEG staafmixer rasp je alle soorten voedsel in alle veiligheid. Van rauwkost tot kaas tot chocolade, niets kan dit multifunctionele accessoire weerstaan. Dit mes is bijzonder geschikt voor uw groenten.

Ontdek de Food processor
Het geheim van perfecte mayonaise

Het geheim van een geslaagde mayonaise? Klop de ingrediënten enkele minuten gelijkmatig. Het is een moeilijke oefening waaraan men niet kan ontkomen om de perfecte mayonaise te verkrijgen. Ontdek met SMEG het gemak! Plaats je eten in de kom van dit accessoire en laat de mayonaise rijzen.

Ontdek het toestel
Ratatouille of groentetian? Snijden maar!

Droom je van dunne en homogene plakjes voor je groentetians? SMEG heeft het perfecte accessoire voor jou! Met dit mes krijg je de perfecte stukken met een knipoog naar het beroemde Disney-gerecht van Ratatouille.

Ontdek de Food processor

2. De geur van vers brood in huis

De perfecte bondgenoot voor uw ontbijt, de broodrooster staat altijd klaar om u 's ochtends te verwennen. Naast toasts biedt uw broodrooster u de optie om de mogelijkheden te vermenigvuldigen met twee accessoires. De eerste is een broodjesopwarmrek. Met dit accessoire geniet je van je warme en krokante ontbijt alsof je de bakkerij verlaat. Voor de liefhebbers van croque-monsieurs, hartig of zoet, heeft Smeg met de croque-monsieurklem het perfecte accessoire. Deze klem is zo ontworpen dat de broodjes aan de buitenkant bruin worden en de binnenkant mals. Deze accessoires brengen altijd meer lust op tafel op elk moment van de dag.

Ontdek de accessoires
Broodjesopwarmrek

Alleen al dit accessoire biedt meerdere mogelijkheden. Zowel sneetjeshouder als brood-/banketverwarmer, je lekkernijen zijn altijd op de ideale temperatuur om geproefd te worden.

Ontdek meer
Croque-monsieurklem

Croque-monsieur, sandwiches en gevulde brioches, dit accessoire is veelzijdig. Voor deze snelle snacks hoeft u maar een paar minuten te wachten op de broodrooster waarna u kan genieten met volle teugen.

Ontdek meer
Meerdere mogelijkheden

Deze accessoires zijn verkrijgbaar in twee maten, passend bij de verschillende modellen in het assortiment. Bij de broodroosters met 2 en 4 sleuven, TSF01 en TSF03, tel je 1 sandwich per klem ten opzicht van 2 voor de broodroosters TSF02. Voor het broodjesopwarmrek: plaats tot 8 sneetjes voor de TSF01 en TSF03 broodroosters en 14 sneetjes voor de TSF02 broodroosters.

Ontdek meer

3. Boordevol vitamines om mee te nemen

Wat is een betere manier om je voor te bereiden op zonnige dagen dan een smoothie vol vitamines? Met de SMEG blender voorzie je jezelf van vers fruit en laat je de magie werken om te genieten van een heerlijke smoothie. Om nog meer tijd te besparen bij het bereiden van uw drankje, heeft SMEG een meeneemfles ontworpen die direct op de plaats van de blenderkom wordt bevestigd om het voedsel direct in de fles te mengen. Eenmaal klaar, kun je je smoothies vervolgens de hele dag overal mee naartoe nemen.

Ontdek meer
Neem je smoothie overal mee

Met de Bottle To Go BGF02 bereid je zoals gewoonlijk je smoothie in je blender en schenk je hem vervolgens in je fles om er de hele dag van te genieten. Dit accessoire bevat geen mes.

Ontdek de Bottle To Go
Mesjes direct in de fles

De BGF01 meeneemfles heeft de eigenschap dat deze meteen als blenderkom wordt gebruikt. Met geïntegreerde messen kun je het fruit direct in de fles doen om het te blenden. Hierdoor bevuil je de blenderkom niet en kan je meteen de Bottle to Go meenemen. 

Ontdek de Bottle to Go met messen
Perfecte ergonomie met de Blender

De Bottle To Go met geïntegreerd mes is ontworpen om direct in plaats van de blenderkom te zitten. Het is dan perfect gefixeerd om in alle veiligheid heerlijke smoothies te maken.

Ontdek meer