Producten

SMEG UNION JACK BROODROOSTER

Iconic, fun and trendy: now the toaster is ready to surprise with a British look.

EEN VEELZIJDIG ICOON MET EEN BRITSE LOOK

Iconisch, leuk en trendy, we hebben de klein huishoudelijke apparaten altijd gekend als een van de cultproducten van de Smeg 50's style. Nu is de broodrooster klaar om opnieuw te verrassen met een versie die beroep doet op zijn internationale geest en een heel Britse uitstraling geeft. 

De nieuwe toevoeging bevestigt de waarde van dit product als tentoonstellingsobject, perfect in elke omgeving en met een eigenaardigheid die typerend is voor alle huishoudelijke apparaten van Smeg.

Eigenheid en veelzijdigheid komen samen en creëren een verhaal gemaakt van verschillende ruimtes en stemmingen, waarin de Union Jack-broodrooster perfect de stijl en aard interpreteert van degenen die in de verschillende ruimtes werken of wonen.

Waaronder natuurlijk een ruimte gewijd aan muziek, waarin creativiteit en vrijheid van interpretatie de ideale context voor het product creëren en de pop"-ziel verheerlijken.

De historische opnamestudio Esagono is een uitzonderlijke omgeving. Ondanks dat de studio zich in het hart van het platteland van Emilia bevindt, een plek die Smeg nauw aan het hart ligt, heeft de studio een sterke kosmopolitische geest, dankzij decennia van samenwerking met Italiaanse en internationale artiesten. Hier, tussen muziekinstrumenten, consoles en microfoons, vindt de Smeg Union Jack-broodrooster zijn ideale omgeving, in een context die perfect de geest van het product interpreteert en zijn vermogen om te voldoen aan de stijl- en functionaliteitsbehoeften van een ruimte waarin intens wordt geleefd.

ECLECTISCH ONTWERP, TRADITIONELE GEEST

De uitstekende locatie is Studio Tenca & Associati, opgericht door architect Emilio Tenca, waarmee Smeg bepaalde DNA-eigenschappen deelt, gemaakt van een constante dialoog tussen verleden, heden en toekomst: hier staan vintage-meubels en oude gereedschappen naast eigentijdse elementen, waardoor het perfecte contrast ontstaat voor de ronde lijnen van de Union Jack-broodrooster. De Union Jack-broodrooster bewijst zijn vermogen om zich aan te passen aan de schone en functionele stijl van de praktijk, door zowel de bruikbaarheid als de esthetiek aan te vinken.

Nogmaals, deze locatie benadrukt de veelzijdigheid van het product, hier zoals in elk huis, waar het de stijl van elke verschillende omgeving aanvult.

VEELZIJDIG, KLEURRIJK, ICONISCH

Vintage sfeer, een mix van heden en verleden, waar de elegantie van de formele kamers de speelse geest van een speelkamer ontmoet met een pingpongtafel, flipper, videogame en een pooltafel.

Een gevarieerde en suggestieve locatie is de Apollo, een iconische locatie in Milaan, deels club, deels restaurant, deels disco, maar vooral thuis.

Hier versmelt de vertrouwde warmte van elke kamer met een ander bepalend element van de veelzijdigheid van het product: het iconische ontwerp in zijn internationale versie met een zeer Britse uitstraling.

Het product verrast aangenaam wanneer het naast een porseleinen theeservies wordt geplaatst en trekt een glimlach wanneer het op een pingpongtafel verschijnt, waarmee het zijn speelse en onconventionele karakter deelt.