Producten

FAB28: HET VERSCHIL IS INZICHT

De "iconische" FAB28 van Smeg verrijkt met nieuwe innovatieve technologische functies.

DE FAB28 KOELKAST

De "iconische" FAB28 van Smeg, een waar icoon van modern design dat de koelkast opnieuw uitvond en transformeerde van een functioneel apparaat in een decoratief item, vernieuwt opnieuw zijn concept met de introductie van een set innovatieve technologische functies.

FAB28 is nu een icoon van stijlvolle creativiteit. Ontdek de vele versies, waaronder in de kleuren van de Union Jack of de Italiaanse driekleur, de multicolor, het model met krijtverf- en je kunt erop schrijven - en in een keuze uit 15 prachtige kleuren, waaronder de gloednieuwe Rust, Light Blue, Black Mat & Perfectly Pale. Geen wonder dat FAB28 in zoveel reclamespots en internationale locatiesets te zien is geweest en op sociale media. Vandaag is het waarschijnlijk een van de meest erkende keukenapparaten ter wereld.

FAB28 met zijn sterke persoonlijkheid en unieke stijl is de voorloper van de jaren 50 stijl die zo'n referentiepunt is geworden in de hedendaagse afwerking. De afgeronde vintage lijnen hebben van een essentieel item een klassieker gemaakt die perfect past in elke huisstijl.

Aan de buitenkant is er weinig veranderd, maar binnenin bevat de FAB28 een schat aan prachtige innovatieve functies. Koelen is geoptimaliseerd door de introductie van het Multiflow-systeem dat de temperatuur gelijkmatiger verdeelt in het hoofdcompartiment en in de fruit- en groentelade, waardoor energieverlies wordt voorkomen. We hebben ook een 0°C-compartiment toegevoegd, de perfecte temperatuur om vlees en vis vers te houden. Het anti-ijs achterpaneel voorkomt ijsvorming, een functie die de reeks verbeteringen aan de koelfuncties van de FAB28 compleet maakt.

De toegang tot voedsel is eenvoudiger, met ledverlichting aan beide binnenzijden om in elke hoek van de koelkast te kunnen kijken, zonder het energieverbruik te verhogen. Dit en andere technische factoren zorgen ervoor dat de FAB28 koelkast is geclassificeerd als A+++, de meest efficiënte energieklasse.
Er zijn nog meer aanpassingen gedaan, zoals het verbeteren van de deurscharnieren, die nu kleiner zijn, waardoor de koelkast nu nog eleganter is.

Dankzij deze nieuwe functies, is de FAB28 koelkast de perfecte synthese tussen technologie en stijl, terwijl het Smeg's streven naar continue innovatie en verbetering bevestigt en van het Smeg merk een wereldwijd referentiepunt voor Made in Italy maakt.

Ontdek alle beschikbare kleuren >