Vitality System

Een drievoudige actieformule voor een gezonder leven
Wat is het belangrijkste element waarmee rekening moet worden gehouden voor een gezondere levensstijl? Het is voor iedereen duidelijk dat het om eten gaat. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het echter niet voldoende om alleen aandacht te besteden aan de kwaliteit van wat we kopen. Inderdaad, de methoden van conservering en koken zijn net zo belangrijk, omdat de fouten als gevolg van deze praktijken niet alleen de smaak, maar ook de voedingswaarden van onze maaltijden in gevaar kunnen brengen. Er zijn technologische vorderingen gemaakt om ons dagelijks te helpen en aan deze behoeften te voldoen. SMEG lanceert zijn concept "the Vitality System"!
Het systeem is samengesteld uit 3 revolutionaire producten: een blast chiller of snelkoeler om de versheid en kwaliteit van voedsel te behouden, een vacuümlade om voedsel langer te bewaren en een combi-stoomoven om heerlijke gerechten te maken, met maximale smaken.

Dolce stil novo:

CPV615NR

Ook beschikbaar met inox afwerking

Ontdek meer

Classici:

CPV315X

Lade, Classici, Vacuümlade, 14 cm, Inox
Ontdek meer

Linea:

CPV115S

Lade, Linea, Vacuümlade, 15 cm, Zilver
Ontdek meer

HOE WERKT DE VITALITY SYSTEM?

A recipe for each function.

Het Smeg Vitality System-kookboek bevat een recept voor elke functie.
Begin met het gebruik van de keukentoestellen uit de Vitality System door deze recepten uit te proberen en u zult leren hoe u de versheid en de kwaliteit van voedsel kunt behouden door heerlijke gerechten met geweldige smaken te maken.

Download het kookboek
Filters
Results
Sorteer op:
BESCHIKBAAR OP BESTELLING
BESCHIKBAAR OP BESTELLING
TOT UITPUTTING STOCK
compare-iconVergelijk

You can compare up to 3 products