Producten

GEZOND EN LEKKER KOKEN MET DE SMEG STOOMOVENS

In recognition of this recent trend, Smeg offers a wide range of ovens that combine traditional cooking techniques with steaming.

De toenemende nadruk op gezond eten heeft geleid tot de verspreiding van nieuwe kooktechnieken, vooral stoomkoken. Als erkenning voor deze recente trend biedt Smeg een breed scala aan ovens die traditionele kooktechnieken combineren met stomen. De aantrekkingskracht van het nieuwe koken met stoom ligt niet alleen in zijn elegantie en stijl, maar vooral in de gezonde en functionele benadering van koken waarbij de smaken van voedsel worden versterkt met behoud van de voedingswaarde. Deze ovens verminderen ook de verspilling van energie en grondstoffen, waardoor gebruikers een oneindig aantal smakelijke caloriearme recepten kunnen maken.

Het assortiment compacte ovens omvat gecombineerde stoomovens, waardoor voedsel op een gezonde manier kan worden gekookt zonder overtollige calorieën toe te voegen, waarbij het vitamine- en mineraalgehalte behouden blijft zonder de smaken en aroma's te veranderen. Een speciaal waterreservoir wordt gevuld via de Fill & Hide-buis die automatisch de optimale hoeveelheid water opneemt, waardoor verspilling wordt voorkomen zonder de kwaliteit van het kookresultaat te beïnvloeden. Naast het combineren van de verschillende kooksystemen, maken de Smeg combi-stoomovens het ook mogelijk om traditionele kookmethodes of stoomkookmethodes alleen te gebruiken, voor maximale veelzijdigheid in de keuken. Gebruikers kunnen kiezen of ze willen koken in 100% stoom of in gecombineerde modus, door het percentage te selecteren dat het beste past bij de precieze kookvereisten voor perfecte resultaten.

Een set accessoires maakt deze ovens compleet, zodat gebruikers voor elk recept het juiste gereedschap bij de hand hebben. Ten slotte zorgt de hoge energie-efficiëntie van deze ovens voor hoge prestaties en een laag energieverbruik, waardoor de ovens in de klasse A + categorie worden geplaatst.

Smeg verstevigt zijn prestigieuze reputatie door zichzelf in het hart van innovatie en Made in Italy-stijl te plaatsen, met voortreffelijke producten die de creativiteit in de keuken versterken.

 

Ontdek de Smeg stoomovens