Producten

Smeg Kookgerei, de laatste nieuwigheden in huishoudartikelen met stijl, ontworpen en Made in Italy.

Smeg introduceert haar eerste collectie Kookgerei, ontworpen door de studio deepdesign uit Milaan, door Raffaella Mangiarotti en Matteo Bazzicalupo en volledig Made in Italy.

De ronde vormen en chroom metalen details van de iconische FAB28 koelkast en van de kleine keukentoestellen inspireren ook dit nieuwe assortiment bestaande uit braadpannen, kookpotten, een sauteerpan en een wok met een eigentijdse en uiterst functionele uitstraling.

Smeg Kookgerei gamma

KLEURRIJK KOKEN

Het assortiment is verkrijgbaar in de verfijnde kleuren crème, rood en zwart. De afwerkingen en kleuren passen perfect bij de andere huishoudtoestellen, waardoor een aangename harmonieuze sfeer ontstaat.

Mooi om op tafel te zetten of op de kookplaat te laten staan, en praktisch om in je kasten op te bergen, het assortiment Kookgerei is het resultaat van de uitgebreide knowhow van het merk in de keukenomgeving. 

Kleurrijk koken met het gamma Smeg Kookgerei

VEELZIJDIG, DUURZAAM EN VEILIG

Het gamma is ontworpen met het oog op gezond en gevarieerd koken. Gezond koken, omdat de efficiënte anti-aanbaklaag ervoor zorgt dat u de hoeveelheid oliën en vetten kan verminderen. Gevarieerd omdat het assortiment bestaat uit verschillende modellen die geschikt zijn voor alle soorten diëten, met verschillende maten. Men kan namelijk kiezen uit 8 verschillende producten: 4 braadpannen (24-26-28-30 cm diameter), 2 kookpotten (24-26 cm diameter), 1 wok (30 cm diameter) en 1 sauteerpan (28 cm diameter). 

 

De serie is compatibel met gas-, inductie-, vitrokeramische en elektrische kookplaten dankzij de gepatenteerde basis. Door het gebruik van roestvrijstalen handvatten, gecombineerd met gehard glazen deksels, zijn deze items ook ideaal voor gebruik in de oven bij temperaturen tot 250°C en zijn ze vaatwasmachinebestendig

Roestvrijstalen bodem

De roestvrijstalen basis is voorzien van een speciale gepatenteerde vorm die een gelijkmatige warmteverdeling en een uitstekende bevestiging tussen de stalen schijf en de aluminium behuizing garandeert.

Anti-aanbaklaag

De anti-aanbaklaag die porositeitvrij en slijtvast is, is ook gemakkelijk schoon te maken.

Handgrepen

Alle handvatten zijn in roestvrijstaal vastgeklonken aan het lichaam van de pannen. Deze handgrepen zijn slijtvast, duurzaam en geschikt voor hoge temperaturen, waardoor het assortiment kookgerei ook in de oven kan worden gebruikt.

Deksel van gehard glas

Het deksel van gehard glas met een roestvrijstalen handgreep is voorzien van een stoomopening, wat de gebruikscapaciteit verbetert. Bovendien kunt u door de transparantie van het glas de voortgang van uw recept volgen terwijl uw eten aan het garen is.

Aluminium basis

De aluminium basis zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en de mogelijkheid om warmte gelijkmatig over het hele oppervlak uit te stralen, waardoor de vorming van hete plekken, waar voedsel kan verbranden, wordt vermeden. 

ASSORTIMENT KOOKGEREI:

Braadpan

24-26-28-30 cm diameter

Ontdek meer

Kookpot

24-26 cm diameter- inclusief glazen deksel

Ontdek meer

Wok

30 cm diameter

Ontdek meer

Sauteerpan

28 cm diameter - inclusief glazen deksel

Ontdek meer