Zoeken
Enter at least 3 characters
Zoeken
Enter at least 3 characters
Duurzaamheid

PERSONEELSOPLEIDING

Een voortdurende inzet voor de ontwikkeling van technische en transversale vaardigheden

Opleiden bij Smeg betekent alle medewerkers de middelen geven om hun potentieel ten volle tot uiting te brengen. Of het nu gaat om stages, management of technische functies, leren is een constante weg naar niet alleen professionele maar ook persoonlijke groei.
Vanaf dag 1 zijn alle resources, van hoofdkantoor tot filialen, betrokken bij inleidende cursussen op locatie of op het hoofdkantoor, zodat ze zich volledig kunnen inleven in de wereld van huishoudelijke apparaten en daarbuiten.

De regelmatige opleiding heeft ook betrekking op vreemde talen, milieubescherming, veiligheid en soft skillss, zoals spreken in het openbaar en het gebruik van nieuwe platformen, die de dagelijkse werkzaamheden gestroomlijnder en efficiënter maken.
In 2021 werden in totaal meer dan 24.000 uren opleiding gegeven, naast specifieke managementworkshops die in samenwerking met vooraanstaande Italiaanse universiteiten werden gegeven.

TRAINING NIEUWE MEDEWERKERS

Elke zes maanden krijgen alle nieuwe medewerkers in de Europese dochterondernemingen een trainingssessie over alle productfamilies, het merk en de belangrijkste aspecten van het bedrijfsmanagement.

​​​​​​​IN COMPANY TRAINING

Voor specifieke functies organiseert Smeg interne trainingen in samenwerking met universiteiten zoals Università Bocconi en Politecnico di Milano in Italië. In België werkt Smeg samen met Crestcom voor management leadership opleidingen en SalesUp voor sales trainingen. In samenwerking met Vlerick Business School worden studenten ondersteund en begeleid voor hun In company project.